Tasty Town Big Band

Hey daar! 

 Op zoek naar een leuke bende om je jazzy skills op te krikken en heb je een hart voor swing-muziek? Bij ons ben je van harte welkom! 

 Graag stellen we onszelf even voor: 

Wij zijn de Tasty Town Big Band uit Hasselt. In 2015 legden een aantal enthousiastelingen hun muzikale ei door deze klassieke bigband boven de doopvont te houden. Aan het roer staan enkele straffe muzikant-docenten:  

  • Jack Coenen (trombone) Jack Million Band – docent aan het Conservatorium Maastricht,  Kunsthumaniora Antwerpen en Muziekacademie Lanaken – (gast-)muzikant in gerenommeerde orkesten in binnen- en buitenland. 

  • Mylene Schrijen: (sax en bas) bandcoach – muziekdocente aan Conservatorium Hasselt – te horen in bands van uiteenlopende genres. 

Onze muzikanten zijn van diverse pluimage: mannen en vrouwen, jong en minder jong, amateur- en profniveau… allemaal afkomstig uit de Euregio. Enkele dingen hebben we zeker gemeen: de passie voor bigband-muziek en véél goesting om samen muziek en plezier te maken. 

 

Wat hebben we in de aanbieding? 

  • Een band met een gezonde ambitie en een bandleider die swing ademt. 

  • Muziek spelen op niveau, van Basie tot Goodwin en Mintzer. 

  • Optredens voor publiek zoals de Hasseltse Jeneverfeesten, Gente Feesten, optredens i.s.m. overheden en privé-initiatieven, af en toe met dansers van de Limburgse Lindy Hoppers. Af en toe ook in eigen beheer. 

  • Elke 1e en 3e donderdag van de maand een repetitie van 20u00 tot 22u30 in Diepenbeek of Bilzen. 

  • Een ongelofelijk toffe bende en een leuke babbel achteraf! 

 

Dus, wil jij je muzikale skills naar een hoger niveau tillen door bij ons te komen musiceren  of heb je nog vragen? Neem dan zeker contact met ons op! 

 

Ondertussen… keep on swingin’! 

 

Facebook: @TastyTownBigBand 

Instagram: @ttbbhasselt