Start inschrijvingen ART met week uitgesteld

11
juni
2018

De start van de inschrijvingen voor ART voor bestaande leerlingen was gepland voor maandag 11 juni '18 om 18.00 uur. Omwille van technische problemen met het inschrijfprogramma is deze datum met een week uitgesteld.

De softwareleverancier SixBrothersMedia beloofde ART om uiterlijk afgelopen weekend de laatste noodzakelijke aanpassingen aan het inschrijfplatform in orde te brengen, zodat de inschrijvingen vandaag konden aanvatten. Helaas is dit niet gebeurd waardoor ART genoodzaakt is de start van de inschrijvingen uit te stellen.

Niettemin dient er enig begrip voor de softwareontwikkelaar opgebracht te worden. Het nieuwe decreet voor het deeltijds kunstonderwijs en alle nieuwe uitvoeringsbesluiten zijn pas eind februari/begin maart goedgekeurd door het Vlaams parlement en de Vlaamse regering. Andere noodzakelijke wetgeving is zelfs nog maar enkele weken beschikbaar. Net zoals alle academies in Vlaanderen op enkele weken tijd een volledig nieuwe, eigen structuur dienden uit te tekenen, stonden ook de softwareleveranciers voor een haast onmogelijke opdracht.

Wat kan je wel al doen? Controleer op voorhand of je nog steeds toegang hebt tot je account op www.mijnacademie.be. Bij het inloggen zal je de volgende stappen moeten doorlopen:

  • klik op de naam van een gezinslid linksboven en geef nadien zijn/haar rijksregisternummer in;
  • controleer vervolgens je huidige contactgegevens;
  • Je dient je akkoord te verklaren met het academiereglement, het Artistiek Pedagogisch Project en moet enkele bijkomstige vragen beantwoorden;
  • controleer of alle gezinsleden die momenteel les volgen bij ART gekoppeld zijn aan je account, alle namen zou je linksboven moeten terugvinden;
  • opgelet: indien je je wachtwoord vergeten bent, kan je een nieuw wachtwoord aanvragen. Opgelet: deze mail kan in je spamfolder terechtkomen;
  • opgelet: nieuwe gezinsleden toevoegen is nog niet mogelijk. Dat kan pas bij de start van de inschrijvingen voor nieuwe leerlingen.


Heb je vragen? Mail naar art@tienen.be of bel naar 016 80 56 88.

Nieuwe data inschrijvingen

  • Maandag 18 juni om 18.00 uur stipt voor bestaande leerlingen
  • Zaterdag 23 juni om 09.00 uur stipt voor nieuwe leerlingen

Contact