Nieuwe informatiebrochure

14
mei
2019

Ben je op zoek naar een creatieve invulling van je vrije tijd of wil je een talent verder tot ontplooiing laten komen? Raadpleeg onze nieuwe infobrochure en maak onze academie de jouwe!

De Academie Regio Tienen floreert als nooit tevoren. Daar waar men een goeie 140 jaar geleden nog met een handvol leerlingen startte in een kleine ruimte in CC De Kruisboog, telt de academie nu om en bij de 2.700 inschrijvingen, verdeeld over dertien vestigingen. Volgend schooljaar komen er daar nog een aantal bij.

Het afgelopen jaar werd er hard gewerkt om de nieuwe structuur van het deeltijds kunstonderwijs te implementeren. Vakken kregen een nieuwe naam en inhoud, nieuwe richtingen werden toegevoegd. Ook qua multimedia heeft de academie een grote inhaalbeweging gemaakt. Het kunstonderwijs speelt daarmee in op de trend om leerlingen onderwijs op maat te kunnen aanbieden.

In onze nieuwe informatiebrochure vind je een overzicht van de verschillende richtingen die je vanaf het schooljaar 2019-2020 kunt volgen.

 

Contact