Inschrijvingen ART stromen vlot binnen

23
juni
2021
21_ART_vierkant fb post

Een week na de start van de inschrijvingen, noteerde de Academie Regio Tienen al meer dan 2.000 inschrijvingen. Een aantal opleidingen is reeds volzet, maar op dit moment blijven er nog mogelijkheden voor iedereen.

De Academie Regio Tienen vormt al jaar en dag een vaste waarde in de regio Tienen. Dit laat zich ook merken in de inschrijvingen die een week geleden van start zijn gegaan. Op dit moment zijn er al 2.000 inschrijvingen, wat overeenstemt met 70 % van de inschrijvingen van het vorige academiejaar. Een aantal opleidingen is al volzet, andere lopen stilaan vol. Inschrijven is de boodschap, zodat men zeker is van een plaats. Bij ART kan je overigens al vanaf de leeftijd van 4 jaar terecht.

Wie nog geen keuze kan maken, kan tijdens de maand september proeflessen volgen. Op zaterdag 11 en zondag 12 september ’21 kan men van 10.00 t/m 18.00 uur de sfeer gaan opsnuiven tijdens de ‘Kijkdagen’ van de afdeling beeldende en audiovisuele kunsten . De start van het parcours is voorzien aan de grondstoffentuin voor het Vrijetijdscentrum. Tijdens de week van 13 september ’21 staan de ateliers van de 3de graad volwassenen en de 4de graad in Tienen, Boutersem en Lubbeek open voor alle geïnteresseerden. Een overzicht van alle opleidingen is terug te vinden op www.tienen.be/art.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 69 euro (verminderd tarief 45 euro) voor jongeren van 4 t/m 17 jaar, 135 euro voor 18- t/m 24-jarigen en 320 euro (verminderd tarief 135 euro) voor volwassenen vanaf 25 jaar. De inschrijvingen eindigen op donderdag 30 september ’21.

Contact