Activiteiten BAK

1 tot en met 20 september

Proeflessen kinderen en jongeren / vriendjesdagen

Geïnteresseerde kinderen en jongeren kunnen een proefles bijwonen. Vooraf inschrijven is niet nodig. Leerlingen die al ingeschreven zijn, mogen tijdens deze periode ook een vriendje uitnodigen en meebrengen naar de klas. 

 foto kinderen die knutselen met takken

 

12 tot en met 18 september

Open ateliers volwassenen

De ateliers van de 3de graad volwassenen en 4de graad in Tienen, Boutersem en Lubbeek staan tijdens de lesuren open voor alle geïnteresseerden. Je kan aan een les deelnemen op dat moment. Klik hier voor het uurrooster.

 

foto atelier

 

Vanaf vrijdag 17 juni

Interactieve Kunstwandelingen ART

In Tienen en onze vestigingsplaatsen Lubbeek, Linden, Tielt-Winge en Boutersem kan je deelnemen aan de interactieve wandelingen met klank en beeld. De  wandeling zijn voor iedereen toegankelijk is. Zorg dat je gsm is opgeladen om beeld en geluid te kunnen afspelen na het scannen van de QR codes.

 

Klik hier voor de wandelroute Boutersem, reeds actief van 2021

Klik hier voor de wandelroute in Tienen (eind juni beschikbaar)

Klik hier voor de wandelroute in Tielt-Winge (eind juni beschikbaar)

Klik hier voor de wandelroute in Lubbeek (beschikbaar vanaf half september)

 

Vrijdag 17 juni tot en met 15 augustus

Eindejaarsexpo vestigingsplaats Lubbeek

De eindejaarstentoonstelling heeft plaats in de gemeentelijke bibliotheek. Je kan er werken van de leerlingen van de 1ste t/m de 3de graad volwassenen treffen. Speciaal in de kijker staan de laureaten van 2.4 (kinderen) en 3.2 (volwassenen). De expo loopt van 17 juni t/m 15 augustus tijdens de openingsuren van de BIB. Vernissage op 17 juni om 19.00 uur.

 

Kunstroute Lubbeek

Leerlingen van het initiatie atelier en multidisciplinair atelier volwassenen stellen hun werken tentoon in de vitrines van de plaatselijke handelaars. Je kan een kijkje nemen via deze link.

 

foto Jopan