Vacature administratieve medewerkers ART

11
september
2020

De stad Tienen gaat over tot de inrichting van een aanwervingsexamen voor een voltijdse en een deeltijdse contractuele betrekking van

Administratieve medewerkers voor de Academie Regio Tienen (ART) (C1-C3)

met aanleg van een wervingsreserve voor de duur van twee jaar

Als administratief medewerker maak je deel uit van het secretariaat bij de academie voor beeldende kunsten, muziek en woord & dans. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de algemene administratieve ondersteuning van de werking van de academie.

De directeur heeft de eindverantwoordelijkheid maar rekent op de ondersteuning van administratieve medewerkers bij leerlingenadministratie, inschrijvingen leerlingen, bijhouden aanwezigheidslijsten en opvolgen afwezigheden van leerlingen, nakijken klaslijsten en algemene taken.

Aanwervingsvoorwaarden

  • In het bezit zijn van een diploma secundair onderwijs.
  • Een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor je solliciteert en de burgerlijke en politieke rechten genieten.
  • Wettig in België verblijven en een algemene toegang hebben tot de arbeidsmarkt.
  • Voldoen aan de vereiste over de taalkennis opgelegd door de wetten op het gebruik der talen in bestuurszaken, gecoördineerd op 18 juli 1966.
  • Slagen voor de selectieprocedure: competentieproef, gevalstudie en een grondig sollicitatiegesprek.

Aanbod

  • ‘Tienen transformeert’: een professionele, uitdagende en stimulerende omgeving in volle verandering met ruime mogelijkheden tot bijkomende opleiding.
  • Eén voltijdse arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur (38/38) en één deeltijdse arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur (24/38).
  • Een salarispakket op C-niveau (geïndexeerde bruto maandwedde: minimum 1.965,88 euro, maximum 3.598,07 euro)
  • Maaltijdcheques (7 euro/dag), hospitalisatieverzekering, extralegaal pensioen, 35 dagen jaarlijkse vakantie, een flexibele arbeidsregeling, …)
  • Relevante ervaring en anciënniteit worden in aanmerking genomen.

Interesse?

Specifieke vragen kan je stellen via aanwervingen@tienen.be. De functiebeschrijving vind je onderaan deze pagina.

Solliciteren?

De kandidaturen bestaande uit een cv, een motivatiebrief, een kopie van het vereiste diploma en een recent uittreksel uit het strafregister moeten uiterlijk op 25 september '20 aan de dienst HR van de stad Tienen bezorgd worden via aanwervingen@tienen.be. Vermeld duidelijk in je kandidatuur of je voor de voltijdse of deeltijdse functie solliciteert. Kandidaturen die niet voldoen aan deze voorwaarden, worden niet aanvaard.